Zonnecenter

Zonnecenter SUNsation

Welkom! In ons Semi automatisch zonnecenter kan je heerlijk relaxen op één van de vele ERGOLINE zonnebanken. Ze geven de beste bruiningsresultaten en dit voor alle verschillende huidtypes. Zonnecenter SUNsation is gelegen in het centrum van Eppegem (Zemst) en 7 dagen op 7 open van 7u tot 23u! Voor een prachtig kleurtje, een ontspannende zonnebanksessie en professioneel advies moet je bij SUNsation zijn!

 • Zonnen wanneer het jou uitkomt, een afspraak maken is niet nodig!

  Sunsation is 7 dagen op 7 geopend van 7u tot 23u, zo kan je op elk gewenst moment van de dag in alle discretie gebruik maken van onze faciliteiten. Het is een deels bemande/deels onbemande zonnestudio, dit wil zeggen dat je kan komen zonnen als er personeel aanwezig is of op andere momenten die je misschien beter passen (voor of na je werk, …). Ons zonnecentrum is enkel toegankelijk na drukken van de zoemer en duwen aan de deur. Dan pas zal deze open gaan. Ons zonnecenter is bovendien aangevuld met bewakingscamera’s. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken met de telefoon in het centrum en wij kunnen vanop afstand alle camera’s bekijken en alles bedienen alsof we zelf aanwezig zouden zijn om je service te geven op het moment dat je het wenst.

 • Vitamine D-Boost

  Vitamine D heeft vele centrale functies in de stofwisseling. Doordat we ons steeds minder in de vrije natuur ophouden en door de weinige zonuren in de noordelijke landen nemen de verschijnselen van vitamine D tekort steeds meer toe. Een tekort dat alleen gecompenseerd kan worden door zich voldoende aan natuurlijk of ook kunstmatig zonlicht bloot te stellen. Met toenemende leeftijd wordt het voor het menselijk lichaam moeilijker om zonlicht in vitamine D om te zetten. Er is dus in de loop van het leven meer UVB noodzakelijk om een gezonde vitamine­D- concentratie te behouden.

 • Bruin zonder zon spraytan behandeling

  Spraytan is geschikt voor wie niet onder de zonnebank wil of kan, maar toch droomt van een mooi bruin kleurtje. Bruin zonder zon spraybehandeling is wel op afspraak, bel daarvoor naar BY DAVINA
  0496/36.10.81

placeholder
 • Zonnecenter
 • Zonnecenter
 • Zonnecenter
 • Zonnecenter